DAG EN NACHT EEN LUISTEREND OOR

DAG EN NACHT

EEN LUISTEREND OOR

Hartverwarmend

Het is echt hartverwarmend hoeveel aanmeldingen voor nieuwe vrijwilligers de Luisterlijn momenteel krijgt. We zouden iedereen ook graag meteen aan de telefoon, mail of chat willen zetten, want als we zien hoeveel oproepen we krijgen is ieder luisterend oor meer dan welkom.

Normaal gesproken is het zo dat je als je bij de Luisterlijn aan het werk wilt, eerst een luistertraining krijgt om zo met echte aandacht een luisterend oor te kunnen bieden.Nu vragen bijzondere tijden om nieuwe oplossingen en kijken we naar wat wel mogelijk is. We onderzoeken momenteel hoe we onze online training, mede ontwikkeld dankzij een bijdrage van KPN Mooiste Contact Fonds voor het project Onbeperkt Luisteren, kunnen inzetten om vrijwilligers snel aan het werk te kunnen krijgen.

E-learning
We hebben nú een online training gecombineerd met groepsbijeenkomsten en we onderzoeken hoe wij nieuwe vrijwilligers geheel online kunnen gaan opleiden, want de groepstrainingen kunnen wij momenteel niet aanbieden. Bij online training moet je denken aan onze basistraining (theorie en praktijk) volgen via internet. Iedereen die zich nu heeft aangemeld of nog aanmeldt, houden we op de hoogte.