Download promotiemateriaal

Download hier ons promotiemateriaal of vraag flyers, poster of strooikaartjes aan. Zo maken we de Luisterlijn bekender voor iedereen die behoefte heeft aan en luisterend ook. Veel mensen weten niet dat de Luisterlijn bestaat en dag en nacht bereikbaar is. Fijn dat je helpt!

Campagne toolkit nieuw telefoonnummer

 

Help je mee het nieuwe nummer van de Luisterlijn onder de aandacht te brengen. In deze toolkit vind je logo’s, materiaal voor sociale media posts, animatiegifjes, voorbeeldteksten en nog veel meer. 

Actielogo horizontaalFolder algemeen

Download hier onze folder Lig je te piekeren? (Karin op de voorkant)
Download hier onze folder Heb je het even moeilijk? (Thom op de voorkant)

Bestel gratis folders (Let op: i.v.m. het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om promotiemateriaal te bestellen)

Visua folder gesprekspartners 2.0Flyer vrijwilligerswerving

Download hier onze vrijwilligersflyer

Bestel gratis flyers (Let op: i.v.m. het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om promotiemateriaal te bestellen)Visual vrijwilligerswerving 2.0

Poster algemeen


Download hier alle posters (A3-formaat)

Bestel gratis posters (Let op: i.v.m. het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om promotiemateriaal te bestellen)

Visual posters gesprekspartnersTelefoonnummerkaartjes

Download hier de telefoonnummerkaartjes

Bestel gratis telefoonnummerkaartjes (Let op: i.v.m. het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om promotiemateriaal te bestellen)Telefoonnrkaartjes 2.0

Logo's

DLL logo nieuw fc

Download ons logo met telefoonnummer

Download ons logo zonder telefoonnummerAfbeeldingen

Dit beeldmateriaal is rechtenvrij te gebruiken o.v.v. de Luisterlijn en de naam van de fotograaf, op voorwaarde dat de foto’s worden gebruikt ter promotie van de Luisterlijn. Elke andere vorm van gebruik is niet toegestaan. Omdat geportretteerden hun toestemming kunnen intrekken, is gebruik van een beeld in principe eenmalig. Voor eventueel toekomstig gebruik, kun je het beeld opnieuw downloaden in de beeldbank, als deze dan nog beschikbaar is.