DAG EN NACHT EEN LUISTEREND OOR

DAG EN NACHT

EEN LUISTEREND OOR

VriendenLoterij vervult hartenwensen van vrijwilligers Ilana en Jetty

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Jetty Mesman (66) uit Lelystad en Ilana Kan (55) uit Almere. De Luisterlijn deed voor hen een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaan hun hartenwensen in vervulling: Jetty krijgt een gloednieuw bed en Ilana krijgt een bijdrage voor een aangepaste keuken.

Pauline van Wakeren, trainer/begeleider bij de Luisterlijn Lelystad: "Onze Jetty heeft het, op zijn zachtst gezegd, niet makkelijk. Ondanks haar moeilijke situatie maakt Jetty als vrijwilliger tijd vrij om met anderen te praten. Ze troost iedereen en steekt hen een hart onder de riem. Dat ze er toch kan zijn voor andere mensen die moeilijke tijden mee maken, is bewonderenswaardig. Ze doet haar beldiensten voor de Luisterlijn trouw. Ze begrijpt hoe belangrijk aandacht voor onze bellers is en ze wil er graag voor hen zijn. Ze is bescheiden en zal niet snel om hulp vragen. Omdat Jetty zo'n lieve en betrokken collega is, willen we de spotlights nu eens op háár richten en haar in het zonnetje zetten. We weten dat Jetty heel blij zou zijn met een nieuw bed. We zijn dólgelukkig dat we haar dit nu kunnen geven dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij."

Pauline van Wakeren, trainer/begeleider bij de Luisterlijn Lelystad: "Onze bellers worden altijd met liefde en aandacht door Ilana aangehoord en als het kan weer een beetje op de rails gezet. Zelf heeft Ilana het zeker niet altijd even makkelijk. Zo heeft ze in één jaar tijd drie operaties aan haar hand en beide schouders ondergaan. Dit zorgt er, naast fysieke pijn, voor dat ze niet mobiel is en niet voor 100% voor zichzelf kan zorgen. Toch klaagt ze niet en is ze gewoon op onze locatie aanwezig om anderen met problemen bij te staan in moeilijke tijden. Omdat Ilana zo'n actieve en betrokken vrijwilliger is en omdat zij voor de locatie Lelystad voor het hele team van grote waarde is, wilden we iets voor haar doen. Geweldig dat we haar nu, dankzij het VriendenFonds, hebben kunnen verrassen met een bijdrage voor een aangepaste keuken. Vanwege haar schouderoperatie moet haar keuken aangepast worden en op deze manier kan dat voor haar gedaan worden. Fantastisch!"

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten.

Ilana Kan (55) is blij verrast: "De tranen schieten in mijn ogen! Wat een geweldige verrassing. Dat iemand zoiets voor mij doet, had ik nooit verwacht."

Hartenwens Ilana

Ook Jetty Mesman (66) is blij verrast: "Hier word ik verlegen van. Wat ontzettend lief dat er aan mij gedacht wordt!"

Hartenwens Jetty