Download promotiemateriaal

Download hier ons promotiemateriaal of vraag flyers, poster of strooikaartjes aan. Zo maken we de Luisterlijn bekender voor iedereen die behoefte heeft aan en luisterend ook. Veel mensen weten niet dat de Luisterlijn bestaat en dag en nacht bereikbaar is. Fijn dat je helpt!Folder algemeen

Download onze folder

Bestel gratis folders (Let op: i.v.m. het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om promotiemateriaal te bestellen)

FolderFlyer vrijwilligerswerving

Download onze vrijwilligersflyer

Bestel gratis flyers (Let op: i.v.m. het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om promotiemateriaal te bestellen)

VrijwilligersfolderPoster algemeen


Download de poster

Bestel gratis posters (Let op: i.v.m. het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om promotiemateriaal te bestellen)

VoorkantfolderLigjetepiekerenTelefoonnummerkaartjes

Download telefoonnummerkaartje

Bestel gratis telefoonnummerkaartjes (Let op: i.v.m. het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om promotiemateriaal te bestellen)

Strooikaartje
Afbeeldingen

Dit beeldmateriaal is rechtenvrij te gebruiken o.v.v. de Luisterlijn en de naam van de fotograaf, op voorwaarde dat de foto’s worden gebruikt ter promotie van de Luisterlijn. Elke andere vorm van gebruik is niet toegestaan. Omdat geportretteerden hun toestemming kunnen intrekken, is gebruik van een beeld in principe eenmalig. Voor eventueel toekomstig gebruik, kun je het beeld opnieuw downloaden in de beeldbank, als deze dan nog beschikbaar is.