Map Promotiemateriaal

Promotiemateriaal

Categorieën

Map Afbeeldingen

Dit beeldmateriaal is rechtenvrij te gebruiken o.v.v. de Luisterlijn en de naam van de fotograaf, op voorwaarde dat de foto’s worden gebruikt ter promotie van de Luisterlijn. Elke andere vorm van gebruik is niet toegestaan. Omdat geportretteerden hun toestemming kunnen intrekken, is gebruik van een beeld in principe eenmalig. Voor eventueel toekomstig gebruik, kun je het beeld opnieuw downloaden in de beeldbank, als deze dan nog beschikbaar is.

Map Campagnetoolkit: nieuw telefoonnummer

Campagnetoolkit: nieuw telefoonnummer

Help je mee het nieuwe nummer van de Luisterlijn onder de aandacht te brengen. In deze toolkit vind je logo’s, materiaal voor sociale media posts, animatiegifjes, voorbeeldteksten en nog veel meer. 

Map Folder algemeen

Visua folder gesprekspartners 2.0

Bestel gratis flyers (Let op: i.v.m. het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om promotiemateriaal te bestellen)

Map Poster algemeen

Visual posters gesprekspartners

Bestel gratis posters (Let op: i.v.m. het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om promotiemateriaal te bestellen)

Map Telefoonnummerkaartjes

Telefoonnrkaartjes 2.0

Bestel gratis telefoonnummerkaartjes (Let op: i.v.m. het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om promotiemateriaal te bestellen)