Regio Rotterdam e.o

Over de Luisterlijn

Om het werk en de opleiding van onze vrijwilligers goed te organiseren, zijn de locaties van de Luisterlijn onderverdeeld in regio's. Regio Rotterdam e.o. beslaat Zuid-Holland zuid en midden, o.a. Dordrecht, Gouda, Rotterdam en Spijkenisse.

Vrijwilliger worden in regio Zuid-Holland zuid en midden

Wilt u de Luisterlijn komen versterken en woont u in regio Rotterdam e.o? Het eerste weekend van april start er weer een de Luisterlijntraining om nieuwe vrijwilligers op te leiden.U kunt zich direct aanmelden via het aanmeldformulier. Na ontvangst neemt de locatie van uw keuze contact met u op om een kennismakingsgesprek te plannen. Wilt u liever eerst contact met de locatie? Kijk onder het volgende tabblad 'Contact locaties'.

Contact locaties

Let op: dit zijn zakelijke contactgegevens van de Luisterlijn. Wilt u een anoniem luisterend oor? Dat kan dag en nacht per telefoone-mail en op dagdelen per chat.
Vanwege de anonimiteit van de diensten zijn de bezoekadressen privé. Neem voor het bezoekadres contact op met de locatie.

Locatie Rotterdam (Hoofdkantoor ZHzm)
Postbus 25143
3001 HC Rotterdam
010 4363444
rotterdam@deluisterlijn.nl

Locatie Dordrecht
Postbus 25143
3001 HC Rotterdam
078 6181003
dordrecht@deluisterlijn.nl

Locatie Gouda
Postbus 25143
3001 HC Rotterdam
010 4363444
gouda@deluisterlijn.nl

Locatie Spijkenisse
Postbus 25143
3001 HC Rotterdam
010 4363444
spijkenisse@deluisterlijn.nl 

Partners en samenwerken

Het Callcenter van Politie Rotterdam Rijnmond en Politie Zuid-Holland Zuid is samenwerkingspartner van de Luisterlijn ZHzm. Burgers, die 0900 8844 danwel 112 bellen omdat ze in geestelijke nood verkeren en eigenlijk een vertrouwelijk gesprek zoeken, worden doorverbonden met de Luisterlijn.

Ook Stichting MEE Rotterdam en ZHZ, en stichting Welzijn Capelle maken van onze dienst gebruik. Buiten de openingstijden worden klanten doorverbonden met de Luisterlijn.

Begin 2007 heeft het Gemeenteloket Rotterdam zich aangemeld als samenwerkingspartner. Burgers kunnen zich voor allerlei vragen wenden tot dit Loket. Een kleine groep is net als bij de politie niet bij het goede adres, en kunnen verder geholpen worden door de Luisterlijn.

Wilt u samenwerken met de Luisterlijn ZHzm? Neem contact op met ons secretariaat: 010 4363444 / rotterdam@deluisterlijn.nl

Agenda de Luisterlijn ZHzm

Rotterdam:  Meld je aan als vrijwilliger, er start regelmatig een nieuwe training.

Dordrecht:  Meld je aan als vrijwilliger, 13 september start er een nieuwe training.

Gouda: Meld je aan als vrijwilliger, 13 september start er een nieuwe training.

Spijkenisse: Meld je aan als vrijwilliger, 13 september start er een nieuwe training.

Wil je op één van deze locaties aan de slag maar komen de trainingsdata niet uit? 
Dan kun je meedoen met een van de landelijke trainingen. 
Voor de landelijke training kom je een paar dagen naar een locatie centraal in Nederland en de praktijkdiensten doe je samen met een vrijwilliger van jouw dichtstbijzijnde Luisterlijnlocatie. Vul het aanmeldformulier in, kies de locatie waar je straks vrijwilliger wilt worden (meestal is dat de dichtstbijzijnde de Luisterlijnlocatie) en geef aan bij de intake dat je graag mee wilt doen aan de landelijke training. Vragen? Bel 0346-590098.

Meld je aan als vrijwilliger