Ervaren en inspirerende coördinator (Zuid-Nederland)

Kom jij ons team en het MT als coördinator versterken?

Voor ons werkgebied Zuid (Zeeland, Noord-Brabant en Limburg) zijn wij op zoek naar een

Ervaren en inspirerende coördinator

voor 28 uur per week

Wie zijn wij?

Bij de Luisterlijn stap je binnen in een maatschappelijke organisatie die volop in ontwikkeling is. Per jaar voeren onze circa 1.500 vrijwilligers ruim 350.000 gesprekken per telefoon, mail en chat met mensen die het even niet zien zitten, eenzaam zijn, met psychische problemen kampen of gewoon verlegen zitten om een luisterend oor. Dat doen zij 24 uur per dag 365 dagen per jaar, thuis of op één van de 28 locaties in Nederland waarbij zij ondersteund worden door ruim 70 beroepskrachten.

We streven voortdurend naar verbeteringen om het luisterend oor van onze vrijwilligers 24/7 te kunnen faciliteren.

Wie ben jij?

Als coördinator beschik je over een stevige persoonlijkheid en veel enthousiasme. Je bent in staat om ontwikkelingen in goede banen te leiden. Hierbij kun je draagvlak en vertrouwen creëren en medewerkers meenemen in ontwikkelprocessen. Je bent organisatiesensitief en kunt hierdoor gemakkelijk schakelen tussen de lokale behoefte en de landelijke kaders. Je bent koersvast en hebt een resultaatgerichte werkhouding. Daarnaast beschik je over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en over coördinerend en organiserend vermogen.

Wat ga je doen?

Als coördinator ben je het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers van je werkgebied/locaties. Je bent MT-lid en rapporteert aan de bestuurder. Je hebt de opgaaf om vanuit een goede basis, die door jou op orde gehouden wordt, te zorgen voor continuïteit zowel voor de locaties binnen je eigen coördinatie gebied als voor de Luisterlijn als geheel.

Je hebt een inspirerend antwoord op de vraag ‘wat maakt ons één geheel’ en weet daar op een motiverende manier op te sturen.

Je coördineert de dagelijkse gang van zaken en geeft functioneel en operationeel leiding. Daarnaast houd je je onder andere bezig met het realiseren van jaarplannen alsmede de organisatie van primaire- en ondersteunende processen.

Je geeft uitvoering aan het organisatiebeleid en speelt in op actuele vragen zoals de aanpak  van ziekteverzuim, werkdruk, bereikbaarheid en roostering, kwaliteit en opleiding. Daarnaast word je portefeuillehouder van een of meerdere van deze aandachtsgebieden.

Je hebt de bevoegdheid om de bezetting en operatie binnen jouw budget te organiseren. Enige bekendheid met werving en selectie en functioneringsgesprekken is een pre.  Je stelt mede jaarlijks de activiteitenplannen en de begrotingen van de Luisterlijn op. Ook stel je de jaarplannen met de locaties op en realiseert deze.

Als coördinator ben je het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers van je werkgebied/locaties. Je bent MT-lid en rapporteert aan de bestuurder.

Verder laat je je adviseren en ondersteunen door de adviseurs en adviesorganen van de Luisterlijn.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende tijdelijke opdracht met de salariëring in schaal 9 van de cao Sociaal Werk. (maximaal bruto € 4.670,00 bij een fulltime aanstelling (36 uur))

Interesse?

Wil jij met jouw kennis- en ervaring je bijdrage leveren aan onze organisatieontwikkeling, dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatie via het sollicitatieformulier of personeelszaken@deluisterlijn.nl voor 17 januari 2022.

Het eerste gesprek staat gepland op maandag 24 januari 2022. Een eventueel vervolggesprek op donderdagmiddag 27 januari 2022.

Wil je eerst nog iets meer aanvullende informatie dan kun je telefonisch contact opnemen met

  • Leo Noordegraaf, bestuurder: 06 21542288
  • Trees Buitenwerf, coördinator: 06 288 288 98