Vacature manager Noord-Holland

Bij de Luisterlijn stap je binnen in een maatschappelijke organisatie die volop in ontwikkeling is. Per jaar voeren onze circa 1.500 vrijwilligers ruim 350.000 gesprekken per telefoon, mail en chat met mensen die het even niet zien zitten, eenzaam zijn, met psychische problemen kampen of gewoon verlegen zitten om een luisterend oor. Dat doen zij 24 uur per dag 365 dagen per jaar, thuis of op één van de 28 locaties in Nederland waarbij zij ondersteund worden door ruim 80 beroepskrachten.

De organisatie streeft er naar de best mogelijke kwaliteit te leveren, waardoor de focus ligt op verbeteren, verhogen van onze kwaliteit en het faciliteren van onze medewerkers, met in het bijzonder de vrijwilligers. Daarnaast zijn wij gericht op (nieuwe) ontwikkelingen om onze (lerende) organisatie en de inzet van onze vrijwilligers ook naar de toekomst toe kwalitatief te kunnen ondersteunen.

Voor ons werkgebied Noord-Holland zijn wij op zoek naar een

Ervaren en enthousiaste manager

voor 28 uur per week

Wat ga je doen?

  • Als manager ben je het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers van je locaties in je werkgebied;
  • Je coördineert de dagelijkse gang van zaken en geeft functioneel en operationeel leiding en houdt je bezig met de organisatie van de primaire en ondersteunende processen;
  • Je zorgt voor continuïteit zowel voor de locaties binnen je eigen werkgebied als voor de Luisterlijn als geheel;
  • Je hebt de bevoegdheid om de bezetting en operatie binnen jouw budget te organiseren;
  • Je stelt mede jaarlijks de activiteitenplannen en de begrotingen van de Luisterlijn op;
  • Ook stel je de jaarplannen met de locaties op en realiseert deze samen met je collega’s van de locatie;
  • Samen met je vier collega-managers, de manager bedrijfsvoering en de directeur-bestuurder vorm je het MT. Je rapporteert aan de directeur-bestuurder;
  • Je geeft uitvoering aan het ontwikkelen en implementeren van het organisatiebeleid en speelt in op actuele vragen zoals bijvoorbeeld de bereikbaarheid en roostering, kwaliteit en opleiding en Arbo. Daarnaast word je portefeuillehouder van één of meerdere organisatie brede aandachtsgebieden;
  • Als manager laat je je adviseren en ondersteunen door de adviseurs en adviesorganen van de Luisterlijn.

Wie ben jij?

Als ervaren manager (HBO+/WO werk- en denkniveau) beschik je over een stevige persoonlijkheid en veel enthousiasme. Je bent in staat om ontwikkelingen in goede banen te leiden. Hierbij kun je draagvlak en vertrouwen creëren en medewerkers meenemen in ontwikkelprocessen. Je bent organisatiesensitief en kunt hierdoor gemakkelijk schakelen tussen de lokale behoefte en de landelijke kaders. Je bent koersvast en hebt een resultaatgerichte werkhouding. Daarnaast beschik je over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en over coördinerend en organiserend vermogen. Als je ervaring hebt binnen het sociaal domein/welzijnssector is dat absoluut een pré.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met de salariëring in (indicatief) schaal 9 van de cao Sociaal Werk. (maximaal bruto € 4.445,00 per maand bij een fulltime aanstelling van 36 uur per week) afhankelijk van je werkervaring, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een loopbaanbudget en individueel keuzebudget.

Interesse?

Wil jij met jouw kennis en ervaring je bijdrage leveren aan onze organisatie, dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatie via het sollicitatieformulier of solliciteren@deluisterlijn.nl voor 10 maart 2023. De kennismakingsgesprekken vinden vermoedelijk plaats op 16 maart 2023.

De vacature wordt intern en extern gelijktijdig opengesteld. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang. Een assessment kan een onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Marleen van Dijk (HR-adviseur, via: 06 – 186 641 76 of met Leo Noordegraaf, directeur–bestuurder, via: 06 – 215 422 88 (na 5 maart 2023).

Voor deze vacature werven we zelf